היה מעולה.
תודה על הכל!
השיחה איתו היתה מעניינת ועם הרבה ערך מוסף.
אנחנו טועים לחשוב שהלקוחות הכי חשובים שלנו הם אלו שמשלמים לנו. אבל האמת היא שהלקוחות הכי חשובים הם דווקא אלו שאנחנו משלמים להם. העובדים שלנו. הם המנוע ליכולת לספק שירותים, מוצרים וחוויה בצורה שוטפת, יציבה ומרגשת – כזו שבעקבותיה יבואו הלקוחות קצה ויחזרו שוב ושוב.
אבל, בעולם בו כל אחד הוא כוכב רשת, בעולם של אינסטנט של תוכניות ראליטי ודור, שיותר מאי – פעם, מונע ממציאת הסיפוק וההגשמה העצמית שלו, לנהל כוח אדם – זה אתגר מטורף, בטח כשמדובר בניהול ושימור כוח אדם שהוא יחסית צעיר.
אז איך בכל זאת עושים את זה? השף שגב משה שבבעלותו מעל 10 מסעדות בישראל ולמעלה מ 1000 עובדים, בהרצאה על האופן בו הוא בוחר להוביל אנשים, על המנועים השונים שלהם וכיצד נשארים רלוונטים ומעניינים כמקום עבודה בייחוד עבור עובדים שהם ממש מוכשרים.
היה מעולה.
תודה על הכל!
השיחה איתו היתה מעניינת ועם הרבה ערך מוסף.
במילה אחת מדהים! איזה אישיות איזה בנאדם מקסים! מדבר בגובה העיניים מלא חום ואהבה! קהילת העסקים עפו עליו כשהוא הגיע והוא ידע איך לנהל את האירוע ולתת יחס לקהילה!בנוסף מהמשוב של האירוע כל המשתתפים נתנו את הציון המירבי להרצאה שלו שבאמת הייתה מעוררת השראה עבורם! שמחה שבחרנו בו לאירוע קהילה הייתה באמת בחירה מעולה! תודה רבה לקרן אלוף על השירות וההמלצה.
משה שגב הנו מהשפים האהובים והמוכרים בישראל ומגיש תוכניות בישול.
לשגב למעלה מ 10 מסעדות בישראל ביניהן "שגב ארט", "שגב אקספרס", "שגב קונספט" ו"שגב קיטצ'ן גארדן".
במשך כ 8 שנים שימש שגב כשף הראשי של חברת התעופה הלאומית "אל על", מבשל את הארוחות בבית ראש הממשלה כאשר מגיעים אורחים מיוחדים כגון ביקורו של טראמפ בישראל, ביקורם של ראש ממשלת איטליה, של פוטין, של הילרי קלינטון ועוד רבים וטובים.
החל משנת 2001 מככב שגב בתוכניות בישול בהנחייתו כגון: "שגב בא לבשל", "שגב בא לפנק", "מסעדת הפועלים", "הבאסטה של שגב" ועוד. שגב פרסם עד כה 5 ספרי בישול שזוכים להצלחה רבה.
לקבלת הצעת מחיר